Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon dubbelt pennfodral med innehåll - blå med Pikachu

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 210:-
Tillfälligt slut
SKU
04216-95

Med den tuffa Pokémon-pennfodralet har du gott om plats att samla alla dina skolmaterial eller färgutrustning. Med två blixtlås som öppnar upp till två fack med resår som rymmer pennor, tuschpennor, suddgummi eller vad du än behöver för ditt skolliv. Här har du redan den utrustning du behöver så som pennor, kritor, färgpennor och suddgummi. Med ett motiv av den elektriska Pokémon Pikachu.

Innehåller:

  • Pokémon dubbelt pennfodral med innehåll

Detaljer:

  • Motiv: Pokémon
  • Färg: blå
Mer information
Modell061208516
EAN5701359796495
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.