Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Pokemon Battle Figure 3 Pack figurset - Flareon, Munchlax och Jigglypuff

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 188:-
Tillfälligt slut
SKU
03202-27

  Utöka din Pokémon-samling med denna förpackning som innehåller totalt 3 figurer, med storlek på 5-8cm. Alla figurerna är redo för strid och fungerar perfekt att leka med, samla på eller att ha som prydnad.

  Innehåll:

  • Figurset med tre Pokemon Battle figurer: Flareon 8 cm, Munchlax 5 cm og Jigglypuff 5 cm

  Detaljer:

  • ålder: från 4 år
  Mer information
  Modell97690
  EAN889933976947
  VarumärkePokemon
  Ålder4-9
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.