Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Battle Figure Multi pack - Pokemon figurer 5 och 11 cm

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 396:-
I lager
SKU
06216-99
   

Utöka din Pokémon™-värld med ett 10-pack med nio 5 cm-figurer och en dynamisk 11 cm Gengar-pose!

Kasta dig in i striden med tio Pokémon vid din sida. Återupplev dina favorit Pokémon-ögonblick med karaktärerna och krossa alla motståndare på din väg. Utöka ditt Pokémon-team med detta 10-pack och kom ett steg närmare titeln Pokemon Champion. Gotta Catch ‘Em All™!

Innehåll:

  • Gengar
  • Bulbasaur, Charmander, Squirtle
  • Grookey, Scorbunny, Sobble
  • Pikachu, Eevee, Munchlax

Detaljer:

  • Mått figurer: 5 och 11 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
ModellPKW0245
EAN0191726383437
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.