Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Bandolier Set - Pikachu-figur, 2 Poke Balls och axelväska

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 392:-
I lager
SKU
06202-139
   

Med den nya axelväskan kan du ta din Pokémon med dig överallt! Du kan bära upp till 6 pokébollar. Väck din Pokémon till liv genom att rulla ut väskan och skapa ett slagfält! Kämpa episka strider och bli en riktig Pokémon-tränare!

Innehåller:

  • Pikachu-figur
  • 2 Poke Ball
  • Clip 'n Go Pokéball-bälten
  • 1 axelväska

Detaljer:

  • Mått figur: 5 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellPKW0106
EAN191726381174
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.