Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Bandolier Set - Eevee-figur, 2 Ultra Ball och axelväska

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 379:-
I lager
SKU
06202-140
   

Med den nya axelväskan kan du ta din Pokémon med dig överallt! Du kan bära upp till 6 pokébollar. Väck din Pokémon till liv genom att rulla ut väskan och skapa ett slagfält! Kämpa episka strider och bli en riktig Pokémon-tränare!

Innehåller:

  • Eevee-figur
  • Ultra Ball
  • Clip 'n Go Pokéball-bälte
  • 1 axelväska

Detaljer:

  • Mått figur: 5 cm
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
ModellPKW0107
EAN191726381181
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.