Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus pastell 3i1 byggset - 220 bitar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
8012
   

Plus Plus passer perfekt för små händer och stora idéer. Detta byggset från Plus Plus innehåller 220 pastellfärgade bitar som låter barnen bygga 3 olika modeller med hjälp av detaljerade instruktioner. Med byggset från Plus Plus kan barnen utforska figurer, former och färger genom att bygga spännande modeller både 2D eller 3D. Byggmöjligheterna är många och det är bara kreativiteten som sätter gränser.

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

Innehåll:

  • 220 pastellfärgade bitar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: Varje bit mäter 20mm x 12mm.
  • Rek.ålder. från 5 år.

Mer information
Modell3712
EAN5710409101165
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.