Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus basic 3i1 byggset - 480 bitar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 170:-
I lager
SKU
8013
   

Plus Plus passar perfekt för små händer och stora visioner. Detta set innehåller 480 Plus Plus-bitar i färgerna basic. Den medföljande instruktionen visar hur man kan bygga tre olika modeller. Med byggset från Plus Plus kan barnen utforska figurer, former och färger genom att bygga spännande modeller både 2D eller 3D. Byggmöjligheterna är många och det är bara kreativiteten som sätter gränser.

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

Innehåll:

  • 480 bitar 
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: Varje bit mäter 20mm x 12mm.
  • Färg: Basic.
  • Rek.ålder. från 5 år.
Mer information
Modell3720
EAN5710409101172
VarumärkePlus Plus
Ålder5-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.