Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus MINI Basic 3i1 byggset - 220 bitar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
8010
   

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som bjuder på många olika lekmöjligheter. Detta paket innehåller 220 Plus Plus-bitar som låter dig bygga de tre olika motiven på förpackningen, men du kan även låta kreativiteten flöda helt fritt.

  Med byggset från Plus Plus kan barnen utforska figurer, former och färger genom att bygga spännande modeller både 2D eller 3D. Byggmöjligheterna är många och det är bara kreativiteten som sätter gränser.

  Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

  Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

  Innehåll:

  • 220 bitar
  • Instruktioner

  Detaljer:

  • Rek.ålder. från 5 år.
  Mer information
  Modell3710
  EAN5710409101141
  VarumärkePlus Plus
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.