Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus MINI Basic 3i1 byggset - 220 bitar

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 99:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
8010
   

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som bjuder på många olika lekmöjligheter. Detta paket innehåller 220 Plus Plus-bitar som låter dig bygga de tre olika motiven på förpackningen, men du kan även låta kreativiteten flöda helt fritt.

  Med byggset från Plus Plus kan barnen utforska figurer, former och färger genom att bygga spännande modeller både 2D eller 3D. Byggmöjligheterna är många och det är bara kreativiteten som sätter gränser.

  Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

  Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

  Innehåll:

  • 220 bitar
  • Instruktioner

  Detaljer:

  • Rek.ålder. från 5 år.
  Mer information
  Modell3710
  EAN5710409101141
  VarumärkePlus Plus
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.