Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus MINI 760 brickor och 2 plattor - Polis

-25%

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

25%
Kampanjpris 234:- 312:- Du sparar: 78,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06193-08
   

Barnen älskar byggklossar, och klossarna från Plus Plus kommer med en unik design. Den här satsen från Plus Plus innehåller 760 brickor i storleken MINI. Brickorna kommer i olika färger, och i den här satsen är det polistema som gäller. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-bild eller du kan skapa en 3D-modell. Bygger du en polisbil eller en landningsplats för polishelikoptern först? Oavsett är denna byggsats otroligt skoj att bygga, och utmanar varje barns kreativitet, koncentration och noggrannhet.

Innehåll:

  • 760 brickor
  • 2 x byggplattor

Detaljer:

  • Material: Ftalat-fritt
  • Rek ålder: från 5 år

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell. Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

Mer information
Modell3762
EAN5710409102919
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.