Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus MINI 760 brickor och 2 plattor - Polis

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
06193-08
   

Barnen älskar byggklossar, och klossarna från Plus Plus kommer med en unik design. Den här satsen från Plus Plus innehåller 760 brickor i storleken MINI. Brickorna kommer i olika färger, och i den här satsen är det polistema som gäller. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-bild eller du kan skapa en 3D-modell. Bygger du en polisbil eller en landningsplats för polishelikoptern först? Oavsett är denna byggsats otroligt skoj att bygga, och utmanar varje barns kreativitet, koncentration och noggrannhet.

Innehåll:

  • 760 brickor
  • 2 x byggplattor

Detaljer:

  • Material: Ftalat-fritt
  • Rek ålder: från 5 år

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell. Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

Mer information
Modell3762
EAN5710409102919
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.