Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus gör smycken - 220 pastellfärgade byggklossar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 108:-
I lager
SKU
05202-23
   

Den här byggsatsen med Plus Plus innehåller 220 byggklossar och instruktioner som låter dig skpa vackra smycken i guld, rosa och lila glitterfärg.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåll:

  • 220 pastell-färgade byggklossar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 20 x 12 mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 5 år

Mer information
Modell3851
EAN5710409105392
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.