Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Basic Fire bundle - 3 byggsatser med brandkårstema - 1410 bitar totalt - basicfärger

-43%

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

43%
Kampanjpris 298:- 524:- Du sparar: 226,-
I lager
SKU
08218-33
   

Detta 3-pack med byggsatser från Plus Plus kommer alla med ett brandkårstema så att du kan få en komplett uppsättning brandmän, brandstation och brandbil - vilket passar perfekt om när man vill leka brandman. Följande byggsatser ingår i paketet:

Plus Plus Basic brandstation byggsats - 760 bitar

 • Bygg din egen brandstation med brandmänhjältar och räddningsuppdrag med detta set från Plus Plus basic. Byggsatsen innehåller 760 byggklossar, 2 basplattor och instruktioner som visar hur du bygger steg för steg.

Plus Plus Basic brandbil och brandmän – 480 bitar

 • Bygg din egen brandbil och 3 brandmän med detta set från Plus Plus Basic. Byggsatsen innehåller 480 byggklossar och instruktioner som visar hur du bygger steg för steg.

Plus Plus Basic brandmän – 170 bitar

 • Bygg 3 brandmän, 1 stege, 1 brandslang och flammor med detta set från Plus Plus Basic. Byggsatsen innehåller 170 byggklossar och instruktioner som visar hur du bygger steg för steg.

Plus Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell. Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

 • Designat och producerat i Danmark
 • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåller:

 • Plus Plus Basic brandstation - 760 bitar
 • Plus Plus Basic brandbil och brandmän - 480 bitar
 • Plus Plus Basic brandmän - 170 bitar
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mått: 20 x 12 mm per byggkloss
 • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell3866
EAN57104091062690
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.