Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus BIG Tube Neon - 15 byggklossar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 98:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05202-28
   

Plus-Plus BIG size passar perfekt för små händer med stora visioner. Den här byggsatsen innehåller 15 neonfärgade byggklossar i färgerna blå, grön, gul, orange, rosa och vit. 

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåll:

  • 15 Plus Plus BIG byggklossar i neonfärger

Detaljer:

  • Mått: 50 x 30 mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 1 år
Mer information
Modell3286
EAN5710409200905
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.