Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus BIG Neon educational - 400 byggklossar - stor sats passande skola och förskola

-25%

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

25%
Kampanjpris 767:- 1 023:- Du sparar: 256,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05202-31
   

Den här extra stora byggsatsen från Plus Plus består av hela 400 BIG byggklossar. Plus Plus educational passar för de som önskar extra många byggklossar att välja på. Det är också det perfekta sättet för förskolor och skolor att beställa på. De 200 byggklossarna är i neonfärger, och det medföljer också en instruktionsbok som visar tips på hur du kan bygga olika konstruktioner.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåll:

  • 400 Plus Plus BIG byggklossar i neonfärger
  • Förvaringslåda
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 50 x 30 mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 1 år
Mer information
Modell3290
EAN5710409200950
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.