Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus BIG Basic mix byggset - 50 bitar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 162:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-112
   

Plus-Plus BIG size passar perfekt för små händer med stora visioner. Plus-Plus BIG Mix Basic innehåller 50 stora bitar i färgerna rött, blått, grönt, gult, orange, lila, svart och vitt. Med byggset från Plus Plus kan barnen utforska figurer, former och färger genom att bygga spännande modeller både 2D eller 3D. Byggmöjligheterna är många och det är bara kreativiteten som sätter gränser.

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

Innehåll:

  • 50 stora bitar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: Varje bit mäter 50 mm x 30 mm.
  • Rek.ålder. från 1 år.

Mer information
Modell3271
EAN5710409200776
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.