Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus BIG Basic educational - 400 byggklossar och förvaringslåda

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 885:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-122
   

Den här stora byggsatsen från Plus-Plus består av hela 400 BIG byggklossar. Plus-Plus educational passar för den som önskar extra många klossar att bygga med. Det är också en perfekt sats för skolor och fritids.

Satsen består av 400 BIG byggklossar i olika färger, och det medföljer också en instruktionsbok med inspiration till olika motiv som du kan bygga. Allt kommer i en praktisk förvaringslåda, som stängs med klämmor på sidorna.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Inneholder:

  • 400 Plus Plus BIG byggklossar i basic-färger
  • Förvaringslåda
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 50mm x 30mm per byggkloss
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell3230
EAN5110409800165
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.