Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Plus Plus Basic Riddarborg - 760 byggklossar

-35%

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

35%
Kampanjpris 189,80 292:- Du sparar: 102,-
I lager
SKU
02202-104
   

Byggsatsen Plus-Plus riddarborg låter barn skapa sin egen fantasivärld med riddarslott, hästar och riddare. Skydda slottet från draken.

Plus-Plus byggsatsen innehåller totalt 760 byggklossar, samt 2 bottenplattor och instruktioner. Plus-Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin motorik genom färg, figurer och form. Du kan lägga bitarna horisontellt och skapa en platt 2D-mosaik eller skapa en 3D-modell. Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus: en form - oändliga möjligheter.

  • Designad och tillverkad i Danmark
  • BPA-fri och ftalatfri

Innehåller:

  • 760 Plus Plus byggklossar
  • 2 basplattor
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: varje del mäter 20mm x 12mm
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell3810
EAN5710409104357
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.