Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Basic educational - 4000 byggklossar och 12 basplattor

-25%

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

25%
Kampanjpris 1 189:- 1 585:- Du sparar: 396,-
Tillfälligt slut
SKU
02202-120

Den här stora byggsatsen från Plus-Plus består av hela 4000 byggklossar. Plus-Plus educational passar för den som önskar extra många klossar att bygga med. Det är också en perfekt sats för skolor och fritids.

Satsen består av 4000 byggklossar i olika färger, och det medföljer också en instruktionsbok med inspiration till olika motiv som du kan bygga. Allt kommer i en praktisk förvaringslåda, som stängs med klämmor på sidorna.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Inneholder:

  • 4000 Plus Plus byggklossar i basic-färger
  • Förvaringslåda
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 20mm x 12mm per byggkloss
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell3388
EAN5710409102773
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.