Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Basic Brandmän - 170 byggklossar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 90:-
I lager
SKU
02202-95
   

Detta set innehåller 170 Plus-Plus byggklossar så att du har möjlighet att bygga 3 brandmän, 1 stege, 1 brandslang och flammer. Det medföljer också instruktioner på hur du bygger ihop dessa.

Brandman-setet från Plus-Plus är ett fint set att börja med när du ska introducera barnen för Plus-Plus. Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåller:

  • 170 färgrika basic-byggklossar från Plus-Plus
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 20mm x 12mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 5 år
Mer information
Modell3792
EAN5710409103725
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.