Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun Zoo Utbyggnadsset för upplevelsezoo 70348

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 142:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-124
   

Att iaktta vilda djur nära är det bästa för de flesta djurparksbesökarna, men djuren ska naturligtvis bli störda så lite som möjligt i sin habitat. Därför går besökarna på den stora upplevelsedjurparken på en upphöjd träbro som ger maximal sikt och minsta påverkan för djuren. Med detta utökningsset kan träbron förlängas och inhägnaden förstoras och byggas om med hjälp av ytterligare avgränsningssektioner.

Innehåll:

  • Utbyggning av observationsstigen och avgränsningsdelar för vatten- och gräsinhägnad.

Detaljer:

  • Antal delar: 31 delar
  • Mått: 23,5 x 14 x 12,5 cm (L x D x H)
  • Rek ålder: från 4 år
  • Artikeln passar perfekt för komplettering av upplevelsezooet. Stigen går att kombinera med Stort upplevelsezoo (#70341) och Lejon i inhägnad (#70343)

 

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70348
EAN4008789703484
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.