Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil XXL riddare

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 350:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20656
   

Nu kan du ha en jättestor figur från Playmobil i ditt rum! Denna stora riddare som är 65 cm hög kan användas till inom- och utomhuslek eller till dekoration. Den ser ut precis som de välkända playmobilfigurerna bara mycket, mycket större!

  • Storlek: 65 cm hög
  • Rörliga armar och huvud

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell4895
EAN4008789048950
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.