Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Wildlife Stuga vid sjö 9320

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 997:-
Tillfälligt slut
SKU
06183-77

Låt figurerna njuta av livet vid sjön med  dagar fulla av aktiviteter. Du kan till exempel låtsas att de paddlar kanot, grillar eller fiskar. 

Paketet innehåller bland annat 3 figurer, ett sjöflygplan, en stuga och andra tillbehör.

  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell9320
EAN4008789093202
VarumärkePlaymobil
Ålder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.