Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Wild Life vårtsvin 6941

-42%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

42%
Kampanjpris 35:- Vårt lågpris: 60:- Du sparar: 25,-
Tillfälligt slut
SKU
15645

Playmobil Wild Life vårtsvin 6941. Utöka din samling av Playmobils söta djur med detta paket som innehåller två vårtsvin med imponerande betar.

  • 2 vårtsvin

Rek. ålder: från 4 år

Mer information
Modell6941
EAN4008789069412
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.