Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Wild Life leopard med ungar 6940

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 60:-
I lager
SKU
04183-46
   

Utöka din samling från Playmobil med detta paket som innehåller en vuxen leopard och hennes två ungar. Samla på djur från Playmobil Wild Life för att få alla olika slags djur man kan hitta på den afrikanska savannen.

Innehåll:

  • 3 Leoparder, en vuxen och två små.
Detaljer:
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell6940
EAN4008789069405
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.