Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Wild Life - Äventyrsträdkoja 5557

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 982:-
I lager
SKU
05202-14
   

Playmobil Wild Life Äventyrsträdkoja är det ultimata stället att gömma sig på när du behöver en liten paus. Kojans entré kan nås via rep bron och du kan luta dig tillbaka och slappna av medan du observerar djuren runt dig. Kojan har en rad med coola funktioner som till exempel en utfällbar trapp, lasthiss, bro och ett hemligt gömställe för dina skatter.

Innehåll:

  • Playmobil koja
  • Playmobil-figurer
  • 2 björnar
  • 3 rävar
  • Med mera…

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell5557
EAN4008789055576
VarumärkePlaymobil
Ålder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.