Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Wild Life afrikanska bufflar 6944

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 98:-
I lager
SKU
15648
   

Detta paket är ett perfekt komplement till dina andra savanndjur från Playmobil. De två afrikanska bufflarna är väldigt ståtliga med sina stora horn. I verkligheten kan hornen bli nästan 160 cm långa.

  • 2 afrikanska bufflar
Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell6944
EAN4008789069443
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.