Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Country Transporttraktor med vattentank - 70367

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 303:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
06202-25
   

Den flitiga bonden knogar outtröttligt på och tar hand om sina djur, åkrar och sin maskinpark. Även idag måste djuren ute på ängen förses med dricksvatten. Lantbrukaren fyller tanken på traktorn med vatten och kör ut i kohagen. När han kommer till ängen rusar de båda kalvarna glatt mot honom. Bonden fyller på med vatten i en skål och ger kalvarna att dricka. Sedan tar han på sig handskarna och delar ut färsk halm. Nu är kalvarna nöjda, men dagen är ännu lång och det finns mängder att göra.

  • Vattentanken går att fylla med vatten.
  • Vattnet går att tömma ut igen via drickskålen.

Innehåll:

  • 1 Playmobil figur
  • 1 kalv
  • 1 transporttraktor med påfyllbar vattentank
  • Drickskålar, halmbollar, högaffel
  • Med mera..

Detaljer:

  • Antal delar: 46
  • Mått: 33 x 10 x 10,5 cm

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70367
EAN4008789703675
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.