Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Tornerriddare från Vildhästordern 5357

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 97:-
I lager
SKU
4387
   

Playmobil Tornerriddare från Vildhästordern 5357. I detta set får du allt du behöver för att drömma dig tillbaka till medeltiden med riddare, hästar och tornerspel. Förpackningen innehåller 26 delar, bland annat en riddare, en häst, rustning, vapen och andra tillbehör.

  • Rek. ålder: från 4 år.
Mer information
Modell5357
EAN4008789053572
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.