Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil SuperSet Familjeträdgård 70010

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 224:-
Tillfälligt slut
SKU
01192-14

I den trevliga familjeträdgården arbetas det flitigt. Blommorna måste vattnas och kaninerna matas. Men det är inga problem för de flitiga barnen. Medan mamma har det gott i vilostolen med en kall dricka hämtar barnen vattenkannan. Efter arbetet hoppar och leker de i lekborgen.

Familjeträdgården som praktiskt SuperSet från PLAYMOBIL® innehåller ett litet leksceneri. Med liten inhägnad, plockbara blommor och grönsaksland samt barnleksaker.

Innehåll:

  • Trädgård
  • 3 playmobil-figurer
  • 1 hund, 4 kaniner, 1 fjäril
  • Massor av tillbehör

Detaljer:

  • Mått: L23.5 x B18.5 x H10.5 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70010
EAN4008789700100
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.