Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Stay Puft Marshmallow Man 9221

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 211:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23184-1
   

Spökjägare, pass på! Här kommer Stay Puft Marshmallow Man! Nu finns spökjägarnas sötaste motståndare också i PLAYMOBIL-format. Med sina rörliga armar och vridbara händer kan Marshmallow Man också hålla i olika PLAYMOBIL-tillbehör. Förutom Marshmallow Man ingår ett avtagbart protonpack med protonstrålare och Ray Stantz Ecto-Goggles för upptäckt av osynliga spöken.

Innehåll:

  • Stay Puft Marshmallow Man
  • Ray Stantz "Ecto Goggles"

Detaljer:

  • Mått: 16 x 8,5 x 19 cm
  • Rek.ålder: från 6
Mer information
Modell9221
EAN4008789092212
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.