Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Spirit Utmaningar vid floden 70330

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 292:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-120
   

PAL-gänget, det är Pru, Abigail och Lucky. De tre väninnorna är oskiljaktiga och har spännande tävlingar i sommarlägret med BUD-gänget; Bebe, Ursula och Daphne. På en trädstam i vattnet måste tjejerna visa vem som kan hålla balansen längst, men det är ganska vingligt. Med den röda och gula flaggan kan tjejerna visa vägen och sedan bär det av på hästarna. På ett ögonblick hoppar Pru upp på Chica Linda, och Daphne på hästen Marbles. Sedan kan tävlingen börja, och vinnaren får ett fint hästskomärke. Leksetet Utmaning vid floden, innehåller figurerna Pru med hästen Chica Linda och Daphne med hästen Marbles, samt en bit flod med trädstam. Och även träd för balansleken och en röd och gul signalflagga för tävlingen.

Till alla Spirit-fans förtjusning, är det ett hästskomärke per tävling till att fästa på vänskapsarmbandet efter vunnen tävling. Tävlingarna i ”Utmaningar vid floden” är balansering på trästammen och hopp över hinder.

Extra: Vänskapsarmband för barn, med hästskomärken att samla.

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 2 hästar
  • Vänskapsarmband
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 78
  • Ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70330
EAN4008789703309
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.