Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Spirit Sommarläger 70329

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 335:-
I lager
SKU
01202-119
   

Lucky och Spirit är tillbaka och redo för nya äventyr. Sedan Lucky kommit till Miradero är hon och den vilda mustangen ett oskiljbart team. Denna sommar tillbringar Lucky och hennes väninnor på sommarläger. Här finns så mycket att upptäcka: Kakätartävling, fläta vänskapsarmband, titta på stjärnorna och naturligtvis träna Spirit och hennes hästar inför den stora tävlingen. Alla vill gärna vinna Great Legacy Race, men vem når målet fortast?
På kvällen sitter tjejerna med lägerledaren Mrs. Hungerford vid den mysiga lägerelden där de grillar korv och berättar historier. Sedan smyger de in i tältet och drömmer om att vinna den stora ridtävlingen.

Till alla Spirit-fans förtjusning, är det ett hästskomärke per tävling till att fästa på vänskapsarmbandet efter vunnen tävling. Tävlingarna i ”Sommarläger” är: Tårtätning, fläta vänskapsarmband, titta på stjärnorna, åka kanot och hästkapplöpning. Innehåller även LED-lägereld (kräver 2 x 1,5 V-mikrobatterier) och många andra campingtillbehör, samt Lucky Spirit, Bebe med hästen Sarge och lägerledaren Mrs. Hungerford.

Extra tillbehör: Tält av kartong som kan byggas ihop samt vänskapsarmband för barn med hästskomärken att samla.

Innehåll:

  • 3 Playmobil figurer
  • 2 hästar
  • Läger med tält, kanot och LED-lägereld
  • Bord och bänkar
  • Vänskapsarmband
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 130
  • Ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70329
EAN4008789703293
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.