Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Spirit Luckys lyckliga hem 9475

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 886:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06183-82
   

Kom på besök i Luckys lyckliga hem i vilda västern. När Lucky flyttade från storstaden till Miradero var hon osäker på om hon skulle passa in, men hon kände sig genast hemma i det fina huset. I det fullt inredda köket är bordet redan dukat med faster Coras härliga mat. Lucky försöker berätta allt om sina spännande äventyr men faster Cora är mer intresserad av Luckys uppförande och säger åt henne att vara försiktig på sina utflykter. En dag ska hon ju trots allt bli en väluppfostrad dam! Innan skolan börjar går Lucky till Spirit och fantiserar om deras nästa äventyr. På husets övervåning finns ett stort rum där Lucky, hennes pappa och Cora har gott om utrymme att pynta och möblera.

Innhold:

  • Hus med torn
  • 2 PLAYMOBIL-figurer
  • Häst
  • Möbler
  • Tillbehör
Detaljer:
  • Storlek: L39 x B34 x H48 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell9475
EAN4008789094759
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.