Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Spirit Äventyr ute i det fria 70331

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 215:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-121
   

Abigail och Ursula måste naturligtvis också vara med på det stora äventyret tillsammans med sina hästar Boomerang och Bing Cherry. I tävlingen mellan PAL-gänget - Pru, Abigail och Lucky och BUD-gänget - Bebe, Ursula och Daphne är det Abi och Ursula som får nästa utmaning: Barrel Riding. I Barrel Riding - ridning mellan tunnor - gäller det att hoppa över alla uppställda tunnor med hästen. Därefter är det dags för bågskytte. Varje tjej skjuter sex pilar vardera på måltavlan, men vem vinner? Vinnaren får ett fint hästskomärke och ett armband som belöning.

Abigail är helt galen i de färgglada armbanden och bär alltid med sig sin samling i fickan. Leksetet Äventyr utomhus består av Spirit-figurerna Abigail med hästen Boomerang och Ursula med hästen Bing Cherry, samt två tunnor för Barrel Riding-tävlingen och en måltavla, sex pilar och en pilbåge för bågskyttetävlingen. För stora Spirit-fans ingår ett vänskapsarmband med två hästsko-clips att samla på.

Extra: Vänskapsarmband för barn, med hästskomärken att samla.

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 2 hästar
  • 2 tunnor
  • Måltavla, sex pilar och en båge
  • Vänskapsarmband
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 58
  • Ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70331
EAN4008789703316
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.