Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil SCOOBY-DOO! Scooby och Shaggy med självlysande spöke 70287

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 149:-
I lager
SKU
01202-107
   

Scooby och Shaggy är bästisar sedan evigheter. Egentligen är de mer intresserade av mat än för spökjakt, men om de lockas med en läcker Scooby-snack är de genast redo att stå till tjänst. Denna gång spårar de ett lysande spöke som driver gäck i natten. Scooby ger sig av med ficklampan och som tur är har Shaggy en Scooby-snack som färdkost. Vad döljer sig bakom det hemlighetsfulla lysspöket. Leksetet innehåller Scooby-Doo-figurerna Shaggy, Scooby-Doo och Bluestone the Great med spökdräkt. Spökets dräkt lyser i mörkret. Scooby-Doo kan står på sina baktassar med hjälp av en platta och hålla sina Scooby-snacks själv.

Innehåll:

  • Figurerna Shaggy, Scooby och spöke
  • Spökdräkt – som lyser i mörkret
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 22
  • Rek ålder: Från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70287
EAN4008789702876
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.