Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil SCOOBY-DOO! Mystery Machine

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 419:-
Tillfälligt slut
SKU
01202-106

När Scooby-Doo och hans Mystery Crew återigen kommer extraordinära fenomen på spåren blir det spännande - för Velma, Fred och Daphne låter inte skumma händelser skrämma dem i första taget. Med sin bäst utrustade Mystery Machine ger de sig på jakt efter gåtans lösning. Fred sätter sig bakom ratten på Mystery Machine medan Velma och Daphne försöker ta reda på vilket spöke de har att göra med denna gång. Vännerna kommer inte att vila förrän de gått till botten med saken, för oftast har varje fenomen en logisk förklaring.

Fred, Daphne och Velma resor runt jorden med deras fordon Mystery Machine för att lösa mystiska fall. De är den mystiska figuren på spåren med hjälp av ”spökkort” som syns på deras monitor med ljusfunktion (kräver 1 x 1,5 V-mikrobatterier) på fordonets insida!

Leksetet innehåller ScoobyDoo-figurerna Velma, Fred och Daphne med sin bil Mystery Machine. Det går att ta loss förarhyttens tak, sidodörrarna och takluckan kan öppnas. Inuti Mystery Machine sitter en upplyst monitor för inskjutning och läsning av Ghost-Infocards. Detektivutrustningen består av lupp, ficklampa, kamera och en karta. Dessutom finns det en bricka med dryckesbehållare, varmkorv och donuts, samt ett kartotek där Ghost-Infocards förvaras.

Innehåll:

  • Mystery Machine
  • 3 PLAYMOBIL figurer
  • Tillbehör och utrustning

Detaljer:

  • Antal delar: 72
  • Mått: 28,5 x 11,5 x 14,5 cm (LxDxH)
  • Rek ålder: Från 4 år

 

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70286
EAN4008789702869
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.