Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil SCOOBY-DOO! Middag med Shaggy - 70363

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 157:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-54
   

Scooby i kockoutfit att samla!Hämta pizza och hot dogs för en smaskig SCOOBY-DOO! Middag tillsammans med Shaggy! Föreställ dig Scooby-Doo™ och Shaggy™ när de gör det som de gillar allra mest: att äta! Scooby är redan upphetsad eftersom alla hans Scooby Snacks™-favoriter står på menyn! Scooby kan själv hålla i maten med tassen och på så sätt föra den till munnen. Med den coola kockmössan ser han ut som en riktig kock! Detta är det perfekta utbyggnadssetet för spökhuset (70361).

Spelsatsen innehåller Scooby-Doo, Shaggy, en serveringsvagn, hot dogs, pizza, Scooby Snacks, ett matbord och många andra läckra rätter att dela med sina bästa vänner!

Innehåll:

  • Scooby-Doo
  • Shaggy
  • 1 serveringsvagn, korv med bröd, pizza, Scooby Snacks
  • 1 matbord
  • Och många andra läckra rätter att dela med sina bästa vänner!

Detaljer:

  • Antal klossar: 42
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70363
EAN4008789703637
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.