Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil SCOOBY-DOO! Äventyr i spökhuset - 70361

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 925:-
I lager
SKU
06202-52
   

I spökhuset väntar spökliknande överraskningar, som en falldörr och en nedfallande ljuskrona, på vännerna. Spöklika bilder kan projiceras i rummet med hjälp av en app på din smartphone. Inkl. likkista med ljud och ljus (3 x 1,5 V-mikrobatterier krävs) med åtta olika läskiga ljud och projektorfunktion med ”spöken” som kan projiceras på väggen. Vampyren kan demaskeras.

Scooby-Doo™, Fred™ och Daphne™ är redo att avslöja spökhusets hemligheter. Skrämmande överraskningar lurar i de mörka hörnen och bakom knarrande korridorer och man måste vara beredd på allt. Se upp! En fallucka, en fallande ljuskrona, hemliga gömställen, dolda dörrar och en trappa som plötsligt förvandlas till en rutschkana ser till att vännerna har fullt upp. Med hjälp av PLAYMOBIL-appen kan spöken och gastar projiceras som hologram på bottenvåningen. Den speciella kistan kan lysa upp spökkort som ger information om hur man kan fånga boven. Usch! Kistan är också utrustad med obehagliga och spöklika ljudeffekter som förstärker den läskiga atmosfären ännu mer. Vampyren med sina två ansikten ser verkligen obehaglig ut, men så fort som gänget får av honom masken är hemligheten äntligen avslöjad!

Innehåll:

  • Fred™, Daphne™, Scooby-Doo™
  • 1 vampyr
  • 1 spökhus
  • 1 kista med projektor och ljudeffekter
  • 3 spökkort
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 177
  • Batteribehov: 3 x 1,5V mikrobatterier
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70361
EAN4008789703613
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.