Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Princess Stort Prinsesslott 6848

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1176:-
I lager
SKU
05202-7
   

Välkommen till prinsessans vackra slott! Med stora förväntningar kommer drottningen in genom den tvådelade porten. Dörren kan låsas med vridlåset. Så rymlig och elegant det är! Flaggorna fladdrar i vinden, de yttre trapporna leder dig direkt till tornrummet och rosorna flätar sig upp längs med slottets vägg. Detta slott är en dröm! Du kan nå insidan av slottet från två sidor.

Innehåll:

  • Playmobil prinsesslott
  • 2 Playmobil-figurer
  • Säng och kista
  • Andra möbler och tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 58,5 x 18,5 x 50 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell6848
EAN4008789768483
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.