Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Playmobil Princess Ridlektioner i stallet - 70450

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 320:-
Tillfälligt slut
SKU
06202-46

Ridläraren instruerar prinsessan i elegant ridning. Till och med en prinsessa i kjol kan rida på damsadeln. Stallet och alla hästarna är Pinas hela värld. Här trivs hon och spenderar gärna hela dagen tillsammans med sina älskade djur. Som kunglig ridinstruktör tränar hon prinsessorna hur man rider och lär sig allt som är viktigt när det gäller hästvård och hur man tar hand om sina stolta fyrbenta vänner. En riktigt prinsessa rider naturligtvis i damsadel, men det kan vara riktigt krävande. Men för Pina är även svåra fall inget problem. Hon hittar alltid en lösning.

Innehåll:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer – Pina och Kungen
  • 2 hästar och 1 fågel
  • Stalldelar och ett skåp med lådor där man kan förvara många smådelar
  • 1 ridhjälm och 1 sadel
  • 1 ny damsadel så att figurer med kjol också kan rida på hästarna.

Detaljer:

  • Mått: 28 x 8 x 15 cm (L x D x H)
  • Antal delar: 185
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70450
EAN4008789704504
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.