Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Playmobil Princess matsal - 70455

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
06202-51
   

Matsalen dukas elegant för den gemensamma måltiden. Att ha ett gott bordsskick är mycket viktigt för varje prinsessa. Just nu går prinsessan Kim en kurs i gott uppförande hos grevinnan och hon suger uppmärksamt i sig varenda ord. ”Sitt alltid rak i ryggen, för långsamt gaffel eller sked till munnen och framför allt, du får inte sörpla”, förklarar grevinnan. Det stora bordet är festligt fullt. Prinsessan Kim är en vetgirig elev, men just nu skulle hon hellre spela vackra melodier på sin fiol. Förhoppningsvis är grevinnan snart klar med sina förklaringar. Spelsatsen innehåller två PLAYMOBIL-figurer (prinsessan Kim och grevinnan), ett bord med två stolar, ljusstakar, fyra tallrikar och fyra glas, en serveringsvagn, ett sidobord och många andra tillbehör.

Innehåll:

  • 2 PLAYMOBIL-figur prinsessan Kim och grevinnan
  • 1 bord med två stolar, ljusstakar, fyra tallrikar och fyra glas
  • 1 serveringsvagn, ett sidobord
  • Andra tillbehör

Figurerna kan ta på och av sig sina kjolar.

Detaljer:

  • Antal delar: 70
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70455
EAN4008789704559
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.