Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Pirate Raft Carry Case 5655

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 85:-
I lager
SKU
04192-68
   

Ge dig ut på de sju haven och plundra med denna flotte från Playmobil Pirate 5655! Försvara dig och överraska dina fiender med den medföljande kanonen. När lekstunden är över kan du packa ner alla delar i den smarta förpackningen med bärhandtag. Leksetet från Playmobil är otroligt praktiskt och lätt att bära meg sig.

Innehåll:

  • Playmobil piratfigur
  • Flotte med kanon
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 22
  • Mått: 5,5 x 21 x 16,3 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i PLAYMOBIL är den 7,5 cm stora spelfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glad ansikte. Spelsetten är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell5655
EAN4008789056559
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.