Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Magic Sjöjungfru med havssnigelsgondol 70098

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 205:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-327
   

Lysande pärlor finns gömda överallt i havet. Även denna sjöjungfru är på jakt efter de värdefulla juvelerna och har också hittat några. Lycklig placerar hon dem på korallstativen, så att de inte försvinner. Den stora havssnigeln betraktar sjöjungfruns aktiviteter och ger henne tips.

Leksetet innehåller

  • 1 PLAYMOBIL®-sjöjungfru
  • 1 stor havssnigel
  • 3 korallstativ för förvaring av de lysande pärlorna och ytterligare tillbehör.

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70098
EAN4008789700988
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.