Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Magic Pärlsamlare med Manta Ray 70099

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 273:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-328

De två pärldykarna är på jakt efter värdefulla pärlor och samlar ivrigt in de skimrande pärlorna på havsbotten tillsammans med sina vänner rockorna. Endast med de lysande pärlorna kan mörkret i havets djup lysas upp.

  • På den stora rockans algmantel sitter två handtag.
  • Underkäken på den stora rockan kan öppnas nedåt.
  • Den lilla rockan kan flyta.
  • Figurerna kan transportera pärlor med hjälp av algblad eller med korgen.
  • Alla figurer kan sitta och stå med stjärtfenan framåtfälld.

I leksetet finns två PLAYMOBIL®-havsfigurer, två rockor, två koraller med pärlor, en korg och andra tillbehör.

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell70099
EAN4008789700995
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.