Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Knights Vattenballist 70224

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 265:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-319
   

Efter många års lugn använder de kloka riddarna i Novelmore återigen sin uppfinningsrikedom till att utveckla sofistikerade vapen och utrustning. Självklart har de utvecklat ett raffinerat försvarsvapen för sin stora fästning: Den geniala stora vattenarmborsten. Om fienden närmar sig förbereds den stora vattenarmborsten. Magasinet rymmer hela sex vattenpilar. Vapenmästare Norman Norwick känner till vapnet bäst och tillsammans med riddare Bruce Benett förbereder de sig. Snart hörs kommandot. Skott och träff! Fienden har ingen chans och tar till flykten.

Spelsatsen innehåller de båda Novelmore-figurerna vapenmästare Norman Norwick och elitriddaren Bruce Benett, den geniala vattenarmborsten med skottfunktion och sex pilar som kan utlösas med en spak. Ställningen har hjul och kan vinklas uppåt och nedåt för att få sex olika skottlägen. Novelmores varggrupp och vattenkanon, art.nr. 70225, kan spännas framför vattenarmborsten.

Innehåll: 

  • Figuren Bruce Bennet
  • Figuren Norman Norvik
  • 6 pilar
  • Verktyg
  • Ritningar
  • Penna och papper
  • Andra spännande tillbehör

Detaljer:

  • Mått: L17 x B12 x H16,5 cm
  • Delar: 45
  • Rek.ålder: från 8 år

PLAYMOBIL inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70224
EAN4008789702241
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.