Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Knights Novelmore riddarborg 214 delar - 70222

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 675:-
I lager
SKU
06202-26
   

Novelmore-riddarna är redo att försvara sig mot attacker. Fästningen har en dörr på baksidan som kan öppnas, samt en katapult och en projektil på toppen av fästningen. Det är hemliga gångar på insidan, samt en trapp som kan hissar ut, och hela tre stället man kan skjuta stenar ifrån.

Innehåll:

  • Playmobil Novelmore fästning
  • 4 Playmobil-figurer
  • 1 häst
  • 1 varg
  • Med mera…

Detaljer:

  • Antal delar: 214
  • Mått: 14,2 x 38,5 x 51,5 cm
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70222
EAN4008789702227
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.