Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Knights Presentset med riddare 70290

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 110:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
01202-108
   

Sedan flera dagar tränar riddaren ivrigt inför nästa turnerspel. Men först måste rustningen på: På med manschetterna, sätt på hjälmen och stoppa in svärden. Övriga vapen ligger på vapenstället. Nu bär det av. I nästa strid ska riddaren att segra. Ett perfekt lekset för äventyrslystna riddarfans.

PLAYMOBIL-presentset är perfekt att ha med på nästa barnkalas, som liten gåva eller som present efter avklarat prov. Med den glada presentförpackningen slipper man presentpapper och det finns plats att skriva in namn på. Maximalt kul till lågt pris!

Innehåll:

  • Playmobil riddarfigur
  • Vapen 
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 20
  • Rek.ålder. från 4 år

De 7,5 cm höga figurerna står i centrum i Playmobils kreativa temavärldar. Figurerna kommer med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan greppa olika tillbehör, samt ett roterande huvud med glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordinationen och bidrar till vidareutvecklingen av barnens rumsuppfattning och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70290
EAN4008789702906
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.