Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Knights Novelmore mobil katapultfästning - 70391

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
06202-30
   

Två riddare på en genial maskin från Dario Da Vanci. En kombination av katapult och sköld. I Novelmore krigar riddarna från Novelmore mot de rebelliska Burnham Raiders om den magiska rustningen Invincibus. Dario DaVanci, den smartaste uppfinnaren i Novelmore, har utrustat riddarna med ett nytt hemligt vapen: Den rörliga katapultfästningen.

Detta speciella angreppstorn med kanoner på sidorna och en enorm stenbumlingskastare faller verkligen generalen Marcus McGriffin i smaken. Som ledare för Novelmores väpnade styrkor är general McGriffin alltid på jakt efter nya vapen och den bästa strategin för att vinna kampen som ska leda till seger. Vid sin sida har han den smarta mekanikern Bolt Nutcliff som alltid vet precis hur man reparerar och underhåller DaVancis uppfinningar. Det blir svårt för Burnham Raiders att stå emot dessa båda riddare.
Spelsatsen innehåller Novelmore-karaktärerna general Marcus McGriffin och Bolt Nutcliff samt ett körbart angreppstorn. Katapultfästningen är utrustad med två kanoner, med fyra skott, på sidorna samt en enorm stenbumlingskastare.

Innehåll:

  • Novelmore-figurerna general Marcus McGriffin och Bolt Nutcliff
  • 1 mobil katapultfästning utrustad med kanoner, fyra skott och en stor stenkatapult

Detaljer:

  • Antal delar: 74
  • Rek.ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70391
EAN4008789703910
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.