Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Knights Novelmore angreppstrupp - 70538

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
06202-27
   

Novelmores riddare kan attackera Burnham Raiders med ett flyttbart armborst och en mobil skyddssköld. Den gamla konflikten mellan riddarna från Novelmore och Burnham Raiders har flammat upp på nytt. Alla vill komma åt Invincibus, den magiska rustningen, för att därmed bli omöjliga att besegra.

Även vapensmeden Norman Norwick förbereder sig inför nästa insats och kontrollerar sitt armborstvapen. Eftersom det har hjul så går det snabbt och flexibelt att använda och det kan vara den avgörande fördelen i nästa batalj. För att själva kunna skydda sig under striden har Norman och hans följeslagare en rullande sköld. Denna sköld skjuter de framför sig för att vara skyddade från farliga projektiler. Dessutom har den smarta bågskytten vid Normans sida med sig pil och båge för alla nödsituationer. Denna Novelmore attackstyrka är inte att leka med.

Innehåll:

  • Novelmores vapensmed Norman Norwick och en bågskytt med pil och båge
  • En sköld med hjul
  • Ett rörligt armborstvapen med olika projektiler och gripkrokar.

Detaljer:

  • Antal delar: 51
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70538
EAN4008789705389
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.