Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Knights Jousting Carry Case 70106

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 137:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04192-74
   

Öva och gör dig redo för de stora tornerspelen med leksetet Playmobil Knights Jousting Carry Case 70106. Träffa dockan med din lans, men akta så att du inte faller av hästen. Det krävs snabbhet och pricksäkerhet för att blir tornerspelens mästare! När du har lekt färdigt kan du packa ner alla delarna i den smarta förpackningen med bärhandtag. Detta lekset från Playmobil är otroligt praktiskt.

Innehåll:

  • Playmobil Knights figur
  • hästfigur
  • docka
  • lans och andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 19 x 16,3 x 5,5 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i PLAYMOBIL är den 7,5 cm stora spelfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glad ansikte. Spelsetten är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70106
EAN4008789701060
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.