Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Knights Fästningen Eldklippan 70221

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1 265:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-317
   

Denna imponerande fästning är hem för de rebelliska Burnham Raiders. Fästningen tronar stolt uppe på eldberget av vulkansten. Eldkanonerna och den mäktiga porten lyser i kvällssolen och draken väser ilsket från sin bur. Om inkräktare skulle försöka erövra fästningen blir de beskjutna med glödande eldklot från Burnham Raiders. De sluga Burnham Raiders är en grupp banditer och laglösa som inte är rädda för något. Deras senaste begär är den magiska rustningen Invincibus eftersom den gör bäraren omöjlig att besegra. Rebellerna försöker vinna rustningen med alla medel och försätta världen i kaos, erövra och kuva nya länder med eldens kraft.

Den nya riddarvärlden från PLAYMOBIL® överraskar med kreativa vapen, raffinerade försvarssystem och originella karaktärer. PLAYMOBIL®-klassikern i genial ny design garanterar underhållande lek i många timmar. Burnham Raiders stora fästning har massor med försvarsfunktioner: Kanoner för eldpilar på bägge sidor, en katapult för eldklot, en vindbrygga och en fallucka ner till fängelsehålan.

Leksetet innehåller Novelmore-karaktärerna Ledaren Bayron Burnham och hans son Prody, smeden Sulphur och den djävulska riddaren Lucifex. Inne i eldberget finns ännu en ingång till fästningen.

Innehåll: 

  • 4 figurer: Prody, Byron, Sulphur och Lucifex
  • Djurfigurer, häst och drake
  • 3 sköldar
  • 2 svärd
  • 3 knivar
  • Skattkista
  • Facklor och mycket mer

Detaljer:

  • Mått: 43,5 x 38,5 x 45,5 cm (LxBxH)
  • Antal delar: 215
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell70221
EAN4008789702210
VarumärkePlaymobil
Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner

Fallucka

Var försiktig var du står och går för att undvika fällor.

Roterende dørhåndtak og skytende kanoner Roterende dørhåndtak og skytende kanoner

Rörliga delar

Vrid den imponerande flambulten för att öppna dörren.

Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep

Inkräktare

Löstagbar väggsektion ger fri tillgång för fiender.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.